Γυναικείος οργασμός: Τα έξι περίεργα facts που δεν γνωρίζετε!Μπορεί ο γυναικείος οργασμός να είναι το αποκορύφωμα του σεξ αλλά μόνο τρεις στις δέκα γυναίκες νιώθουν αυτή την ερωτική κορύφωση.


Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί γύρω από τον γυναικείο οργασμό αφού παρά τις πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες, που έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο για τους επιστήμονες

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ, ο οργασμός στις γυναίκες συνεπάγεται αντιδράσεις σε 30 διαφορετικά σημεία του κεντρικού νευρικού συστήματος, προκαλώντας ακόμα και προσωρινή απώλεια της αίσθησης του πόνου. Βάση της ίδιας έρευνας ο γυναικείος οργασμός διαρκεί κατά μέσο όρο περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Την ίδια στιγμή ένα ποσοστό των γυναικών που αγγίζει το 20% ισχυρίζονται πως μπορούν να έχουν σεξουαλική διέγερση κατά την διάρκεια ανταλλαγής καυτών φιλιών.

Πάντως για το 80% των γυναικών ο ταυτόχρονος οργασμός είναι άπιαστο όνειρο!

Άλλα περίεργα

%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82

 

 

 

 

 

 

Άλλες έρευνες έδειξαν ότι όσο η γυναίκα μεγαλώνει, τόσο μπορεί και βιώνει μεγαλύτερη σεξουαλική διέγερση.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι μια γυναίκα χρειάζεται 15-40 λεπτά ερωτικού παιχνιδιού για να φτάσει στην κορύφωση.

Άλλες έρευνες που έγιναν κατέστησαν σαφές, ότι στην περίπτωση που η γυναίκα κρυώνει (και ιδιαίτερα εάν είναι κρύα τα πόδια της) δυσκολεύεται να φτάσει σε οργασμό. Πάντως οι γυναίκες που νιώθουν άνετα χωρίς ρούχα είναι πιο πιθανό να φτάσουν στην κορύφωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν