ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ κατά υπ.Υγείας: Δεν είμαστε απόστημα! Τι καταγγέλλουν

Μετά την άτυπη τοποθέτηση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας- που ήρθε έπειτα από την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει την απομάκρυνση του τέως ΔΣ- οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ περνούν στην αντεπίθεση. Δείτε ΕΔΩ τι διέρρευσε το υπουργείο Υγείας που έκανε έξαλλους τους εργαζόμενους: «Υπ.Υγείας: Θα καθαρίσουμε μέχρι τέλους το ΚΕΕΛΠΝΟ!»

Ειδικότερα οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ διαμηνύουν στους…κύκλους του υπουργείου Υγείας ότι δεν είναι απόστημα κι ότι συνεχίζουν να παράγουν το επιστημονικό τους έργο παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα φαίνεται πως μετά την απόφαση του ΣτΕ που εκτιμά ότι δε δόθηκε η ευκαιρία στον τέως πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο αλλά και σε ένα μέλος να εκφράσουν τη δική τους άποψη πριν υποχρεωθούν να παραιτηθούν, οι εργαζόμενοι μιλούν για εκφοβισμό αλλά και για δικαίωση.

«Η χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ένα πρώτο βήμα για να λάβουν τέλος οι τακτικές εκφοβισμού και αποκλεισμού που έχουμε υποστεί το τελευταίο διάστημα. Δεν θα επιτρέψουμε οι πλάτες των Εργαζομένων να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης και εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Ταυτόχρονα το Σωματείο των Εργαζομένων καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επιδείξει σεβασμό απέναντι στους Εργαζομένους, καταδικάζοντας τις δηλώσεις των «κύκλων» του Υπουργείου Υγείας «περί αποστήματος», δηλώσεις που όπως σημειώνουν, προσβάλλουν και ισοπεδώνουν συλλήβδην 600 Εργαζομένους, το έργο και την προσφορά δεκαετιών και δυσφημούν έναν ολόκληρο Οργανισμό.

Πάντως φαίνεται πως το σίριαλ αυτό με το ΚΕΕΛΠΝΟ δε θα σταματήσει εδώ καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει αλλαγές στη συνολική λειτουργία του φορέα. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά: «Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες»

Από την άλλη μετά την απόφαση του ΣτΕ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναζητά νομικούς τρόπους για να ξεπεραστεί το πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα στα σκαριά είναι και άλλος ένας έλεγχος για τα οικονομικά του ΚΕΕΛΠΝΟ των παρελθόντων ετών τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια

Δείτε πόσα εκατομμύρια μοίρασε σε διαφημίσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ένα χρόνο! Τι έδειξε νέος έλεγχος

Νέο πόρισμα καταπέλτης για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ποιους «καίει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button