ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Φεύγουν οι διοικητές των Νοσοκομείων!

Εκτός ΕΣΥ θα βρεθούν εντός το επόμενων 24ωρων πολλοί διοικητές των νοσοκομείων καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η υπουργική απόφαση καθαρογράφεται.

Ειδικότερα οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι η υπουργική απόφαση θα αναφέρει ότι παύονται εκείνοι οι διοικητές των νοσοκομείων οι οποίοι έχουν δώσει ήδη την παραίτησή τους αλλά και όσοι δεν πέρασαν την αξιολόγηση της αρμόδιας επιτροπής.

Απόλυση …εξπρές τηλεφωνικά

Ήδη άλλωστε έχουν αξιολογηθεί οι περισσότεροι διοικητές των νοσοκομείων, ενώ από το πρωί της Δευτέρας έχουν ξεκινήσει και οι σχετικές ενημερώσεις.

Συγκεκριμένα πηγές του HealthReport.gr υπογραμμίζουν ότι όσοι βλέπουν την πόρτα εξόδου, διαγράφονται από τα μητρώα εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ήδη από το τμήμα νομικών προσώπων του υπουργείου Υγείας με εντολή υπουργού, έχουν γίνει τα περισσότερα τηλεφωνήματα στα μητρώα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων από όπου και ενημερώνονται οι διοικητές των νοσοκομείων.

Στο μεταξύ όμως μέχρι να γίνει η προκήρυξη για τους νέους διοικητές νοσοκομείων, τη θέση τους θα καλύψουν οι διοικητικοί διευθυντές, μια απόφαση που είχε γνωστοποιηθεί ήδη από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν αρκετοί διοικητές νοσοκομείων οι οποίοι είχαν παραδώσει την παραίτηση τους εδώ και καιρό, αλλά δεν είχαν αντικατασταθεί λόγω της διαδικασίας της προκήρυξης που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι οι διαδικασίες επισπεύσθηκαν τις τελευταίες ημέρες για την απομάκρυνση των διοικητών των νοσοκομείων, δεδομένης της δυσαρέσκειας του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος κατηγόρησε τα γαλάζια στελέχη ότι καταγγέλλουν ελλείψεις φαρμάκων στα νοσοκομεία, επειδή γνωρίζουν ότι θα απομακρυνθούν.

Πάντως η αξιολόγηση των διοικητών των νοσοκομείων τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει με διαδικασίες εξπρές ώστε να γίνουν άμεσα οι αλλαγές ενώ μόλις τρεις είχαν περάσει τη βάση. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τους κακούς…μαθητές-διοικητές νοσοκομείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια προσόντα πρέπει να έχουν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων! Όλα τα κριτήρια

Διοικητές νοσοκομείων: Μόνο 3 πάνω από τη βάση στην αξιολόγηση! Όλο το παρασκήνιο

Αξιολόγηση διοικητών νοσοκομείων με…άγνωστα κριτήρια! Η νέα «πατέντα» της κυβέρνησης

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο από την εξέταση του ενός…τετάρτου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button