ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Φύγε εσύ έλα εσύ στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ξανά εκτός ο Αθ. Γιαννόπουλος

Το είπε και το έκανε τελικώς η ηγεσία του υπ. υγείας και ακολούθησε όλη την τυπική γραφειοκρατική διαδικασία προκειμένου να απομακρύνει εκ νέου τον πρώην υπουργό Αθ. Γιαννόπουλο από τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Άλλωστε λίγο πολύ το είχε προαναγγείλει.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ: ΚΕΕΛΠΝΟ: Υπ.Υγείας καλεί Γιαννόπουλο να… «απολογηθεί» για να απομακρυνθεί!

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της τυπικής διαδικασίας της προηγούμενης ακρόασης, όπως υπεδείχθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), υπεγράφησαν και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με τις οποίες οι:

Γιαννόπουλος Αθανάσιος
• Γιαννάκης Ιωάννης
• Μπίτας Δημήτριος
των οποίων οι ισχυρισμοί κρίθηκαν αβάσιμοι, αντικαθίστανται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) από τους:

• Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ (Πρόεδρος)
• Μπένο Αλέξιο (Αντιπρόεδρος)
• Καντζανού Μαρία (Μέλος)

Ως ημερομηνίες ισχύος των κοινών υπουργικών αποφάσεων ορίζονται οι 4/5/2016 και η 5/5/2016. Το υπουργείο Υγείας δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει με σταθερότητα και συνέπεια την προσπάθεια διοικητικής και θεσμικής εξυγίανσης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Ξανά στη δικαιοσύνη ο Αθ. Γιαννόπουλος

Στη δικαιοσύνη φέρεται αποφασισμένος  να προσφύγει ξανά ο Αθ. Γιαννόπουλος. Όπως επισημαίνει σε σχετική του δήλωση” η επιστημονική και πολιτική ιστορία μου καθιστούν επιβεβλημένη την προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη επιφυλασσόμενος και κάθε άλλης νόμιμης αντίδρασής μου, καθώς θίγονται ευθέως η αξιοπρέπειά μου, η ηθική μου αλλά και η νομική πλευρά ζητημάτων”.

Παράλληλα επισημαίνει μεταξύ άλλων,  ότι “η δικαίωση μου από το ΣτΕ πρόσφατα, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική την αντικατάστασή μου, τον περασμένο Μάιο, που έγινε με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της εξαιρετικά τιμητικής και με άκρως επιστημονικά κριτήρια πρότερης τοποθέτησής μου τον Απρίλιο του 2015 από την τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπ.Υγείας: Θα καθαρίσουμε μέχρι τέλους το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ κατά υπ.Υγείας: Δεν είμαστε απόστημα! Τι καταγγέλλουν

Τι απαντά η Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε εργαζόμενους και …φήμες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button