ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άρον άρον ο Π.Πολάκης στον ΕΟΠΥΥ για να ψηφιστεί ο νέος Κανονισμός! Βροχή διαμαρτυριών για τις αλλαγές

Άλλωστε ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ είναι στα προαπαιτούμενα τα οποία μάλιστα ψηφίζονται εν μέσω άγριων αντιδράσεων στη Βουλή σε πολυνομοσχέδιο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδριάζει το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ψηφίσει για τον νέο κανονισμό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει νωρίτερα χρόνος για διαβούλευση του κειμένου για τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού. Διαβάστε τι αποκάλυψε το HealthReport.gr: “Εκτάκτως την Τετάρτη ψηφίζονται οι νέες κουρεμένες παροχές του ΕΟΠΥΥ στους ασφαλισμένους μέσω του νέου Κανονισμού Παροχών! Τι αλλάζει”

Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr ο αναπληρωτής υπουργός αναμένεται να μεταβεί στον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να πείσει το συμβούλιο να δώσει το πράσινο φως στις αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νέο κείμενο του ενιαίου κανονισμού παροχών (ΕΚΠΥ).

Εξάλλου όπως τονίζουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr ήδη έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες και οι αλλεπάλληλες επιστολές τόσο προς το υπουργείο Υγείας όσο και προς τον ΕΟΠΥΥ για τα κουρέματα που έρχονται.

Τι αλλάζει στις παροχές

Στο μεταξύ όμως από τον νέο κανονισμό δε λείπουν τα κουρέματα και οι επιβαρύνσεις.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο τον κανονισμό: ” Ιδού ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ! Τι προβλέπει για υπερχρεώσεις κλινικών, διαγνωστικών κέντρων, γιατρών”

Με βάση τις εκτιμήσεις παραγόντων της Υγείας στο HealthReport.gr, κουρέματα υπάρχουν στα κέντρα αποκατάστασης, στους φυσικοθεραπευτές, μειώνονται οι μετακινήσεις των νεφροπαθών γεγονός που θα δημιουργήσει πρόβλημα στους πάσχοντες, για την αποζημίωση της στεφανιογραφίας πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 8 ωρών από την εμφάνιση προβλήματος, μειώνονται οι ταινίες σακχάρου που καλύπτονται ενώ φαίνεται ότι επιβαρύνονται και οι παιδοκαρδιολογικές  επεμβάσεις αλλά και οι ακτινοθεραπείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ: Πόσα χρήματα θα δίνει για τοκετούς, εξωσωματικές, εξετάσεις! Όλος ο νέος κανονισμός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button