Επιχειρηματικά Νέα

Διάκριση για τη Roche Hellas σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Χάλκινη διάκριση απέσπασε η Roche Hellas, σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης – CR Index. Στην εταιρεία απονεμήθηκε Βραβείο Bronze για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, ενώ της απονεμήθηκε η ειδική διάκριση «Έπαινος για την Αγορά – Marketplace Award» στον τομέα αξιολόγησης που αφορά στην Αγορά και ειδικότερα στην κατανόηση και στην ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της έμπρακτης δέσμευσης της Roche Hellas στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης με κύριους άξονες το σεβασμό στον εργαζόμενο, την εφαρμογή κανόνων ποιοτικής λειτουργίας και δεοντολογίας, τη φροντίδα για την υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον, καθώς και τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

 

 

 

 

 

Τα βραβεία, απονεμήθηκαν στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παραλαμβάνοντας το Βραβείο, η Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κ. Ξένια Καπόρη, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όλοι εμείς στη Roche μοιραζόμαστε μια βασική πεποίθηση: ότι το «καλώς επιχειρείν» συνεπάγεται ένα καλύτερο αύριο. Αυτή τη δέσμευση τηρούμε καθημερινά μέσα από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, λειτουργώντας με υψηλά πρότυπα δεοντολογίας και συμμόρφωσης, επενδύοντας συστηματικά στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας και θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα – ειδικά στη δύσκολη περίοδο της κρίσης – τη διασφάλιση απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών στα προϊόντα μας, για όσους τα έχουν ανάγκη.

Είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση όλης αυτής της προσπάθειας, στο πλαίσιο του θεσμού CR Index. Τόσο η ίδια η διάκριση, όσο και η διαδικασία της αξιολόγησης που προηγήθηκε, μας παρέχουν την έμπνευση, το κίνητρο αλλά και την πολύτιμη πρακτική καθοδήγηση για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.»

Σχετικά με τα CR Index

Ο δείκτης CR Index εισήχθη στην Ελλάδα το 2008 από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης σε συνεργασία με το BITC (Business in the Community). Είναι σημαντικότερος διεθνώς δείκτης μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την αξιολόγηση και αναγνώριση των εταιρικών πρακτικών σε τέσσερις επιμέρους τομείς: κοινωνία, περιβάλλον, εργαζόμενοι και αγορά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button