Η φωνή του ασθενούς

Υπερπλασία του προστάτη: Όταν η ούρηση γίνεται πρόβλημα

Η υπερπλασία του προστάτη είναι μια καλοήθης πάθηση που αφορά τους μισούς τουλάχιστον άντρες στην πιο ώριμη παραγωγική ηλικία και ακόμη περισσότερους ηλικιωμένους άντρες ενώ τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν επηρεάζουν τόσο τους ίδιους όσο και τον οικογενειακό ή κοινωνικό τους περίγυρο.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 , στις 18.00, το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών και το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων καλούν όσους ενδιαφέρονται στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων) να παρακολουθήσουν και, κατόπιν, να αξιολογήσουν μια ταινία με τίτλο: «Καλοήθης υπερπλασία προστάτη: όταν η ούρηση γίνεται πρόβλημα»
Στην εκδήλωση θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ερωτήσεις και απορίες σας αλλά και να μάθουμε την γνώμη σας για την ποιότητα και την χρησιμότητα της ταινίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016:

• 18.00-18.30
Προβολή ενημερωτικής ταινίας για την ακράτεια ούρων

• 18.30-19.00
Συζήτηση με τον Καθηγητή Ουρολογίας Α.Π.Θ. Δημήτρη Χατζηχρήστου, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ουρολογίας Α.Π.Θ. Απόστολο Αποστολίδη και επιστήμονες του ΙΜΟΠ

• 19.00-20.30
Συμπλήρωση των ερωτηματολογίων αξιολόγησης στο φουαγιέ του θεάτρου όπου θα λειτουργεί μπουφές με καφέ, αναψυκτικά και κεράσματα

Το ΙΜΟΠ ζητά την ενεργή συμμετοχή σας ώστε να μπορέσει, με τη σειρά του, να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για το θέμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button