ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άγρια αστυνομικά μέτρα με Face Control για την επίσκεψη Τσίπρα στο υπ.Υγείας! Όλο το παρασκήνιο

Άνδρες της ασφάλειας είχαν στρατοπεδεύσει από νωρίς για να ελέγξουν το χώρο, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Αριστοτέλους γινόταν με το ..σταγονόμετρο. Δείτε ΕΔΩ γιατί πήγε στο υπουργείο Υγείας ο πρωθυπουργός: Ο Αλ.Τσίπρας στο Υπουργείο Υγείας! Τι μηνύματα θα περάσει. Όλες οι πληροφορίες”

Άλλωστε οι άνδρες της αστυνομίας επέτρεπαν τη διέλευση μόνο σε ελάχιστα οχήματα από το δρόμο έξω από το υπουργείο Υγείας.
Την ίδια στιγμή ακόμη και οι περαστικοί περνούσαν από… Face control καθώς για να κάνουν ένα μέτρο έπρεπε να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

 

 

 

 

 

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, τα μέτρα φαίνεται πως έγιναν ακόμη πιο αυστηρά ενώ ακόμη και η είσοδος στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους επετράπη έπειτα από αυστηρό έλεγχο και συνεχείς επιδείξεις ταυτότητας.

Υποδοχή με πανό από την ΠΟΕΔΗΝ

Στο μεταξύ με ένα πανό που ανάρτησαν στο μπαλκόνι των γραφείων τους που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το υπουργείο Υγείας, υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της ΠΟΕΔΗΝ.

 

 

 

 

 

 

 

Με την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην οδό Αριστοτέλους οι εργαζόμενοι που είχαν σταθεί στο μπαλκόνι των γραφείων τους άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενώ να σημειωθεί ότι το πανό ανέγραφε τη λέξη …κολοτούμπες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Editorial: Πως οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας κάνουν παιχνίδια με την Αριστερά!

Λύση την τελευταία στιγμή από τον ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακα του καρκίνου που εισάγονται με ειδική διαδικασία! Νέα εγκύκλιος

ΕΟΠΥΥ: Στα παζάρια ξανά για τις θεραπείες ειδικής αγωγής! Απλήρωτοι οι γονείς

Σχετικά Άρθρα

Back to top button