ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άγριες σεξουαλικές επιθέσεις κατά οδοντιάτρων! Αστυνομικά μέτρα ζητά ο κλάδος

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος άντρας επιτέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην άτυχη οδοντίατρο, σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η οδοντίατρος που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας έφευγε από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενη προς το σπίτι της, πεζή.

Η οδοντίατρος, λίγα μέτρα μακρύτερα  στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού, δέχτηκε την επίθεση νεαρού άντρα, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω και την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού. Στη συνέχεια  επιχείρησε να την βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα.

Τελικά η 25χρονη κατάφερε να διαφύγει, ενώ εκείνος απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Τι ζητά ο κλάδος

Tην εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας ζητά από την Αστυνομία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, με αφορμή την επίθεση στη νεαρή γυναίκα.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής έχει κατ΄ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη της πιο αυστηρής αστυνόμευσης, ειδικά σε περιοχές του κέντρου, όπου λειτουργούν πολλά οδοντιατρεία, και λαμβανομένου υπόψη ότι σημαντικό ποσοστό οδοντιάτρων λόγω της φύσεως της εργασίας τους αποχωρούν πολύ συχνά αργά το βράδυ από τα ιατρεία τους και έχουν παρατηρηθεί περιστατικά επιθέσεων κατά συναδέλφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στα Νοσοκομεία, Οργανισμούς και Περιφέρειες με νομοσχέδιο! Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει όλο το τοπίο στα φάρμακα με νέο νομοσχέδιο! Ποιος γίνεται ο ισχυρός «παίκτης»

Πόσα χάνουν οι γιατροί ΕΣΥ και ΕΟΠΥΥ το 2018 από την τσέπη τους! Αναλυτικά παραδείγματα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button