ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άγριος ξυλοδαρμός τραυματιοφορέα στο Κιλκίς από Μαροκινό! Ανάστατο το νοσοκομείο

Ειδικότερα όπως καταγγέλλει το Σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς αλλά και η ΠΟΕΔΗΝ, Μαροκικός Μετανάστης σε κατάσταση μέθης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, επιτέθηκε χωρίς λόγο και αιτία στον τραυματιοφορέα εργαζόμενο.

Ο τραυματιοφορέας επιχείρησε να τον συγκρατήσει όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς ο μετανάστης ήταν σε κατάσταση αμόκ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα όπως προκύπτει από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και περί ώρα 23:30 μ.μ.

Ο Μαροκινός είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από την Ειδομένη σε κατάσταση μέθης και με πιθανή λήψη ουσιών. Συνελήφθη τελικά αφού εκλήθη η αστυνομία.

Παρόμοιο φαινόμενο παραβατικής συμπεριφοράς όπως καταγγέλλει το σωματείου Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Κιλκίς, έλαβε χώρα και στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Γουμένισσας την 27/01/2016 όπου διαπράχθηκε κλοπή υπηρεσιακού οχήματος και διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της υπηρεσίας από αγνώστους για το οποίο διεξάγεται έρευνα και έχουν κινηθεί ήδη οι νόμιμες διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button