Ειδήσεις ΥγείαςΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άγριο ξύλο στο Νοσοκομείο Νίκαιας! Ξυλοκόπησαν ειδικευόμενο γιατρό

Τελειωμό δεν έχει η βία στα νοσοκομεία αφού άλλο ένα περιστατικό ήρθα να αμαυρώσει τον ιατρικό χώρο.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά.

«Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία. Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. «Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν.Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια» αναρωτιούνται οι εργαζόμενοι

Το φαινόμενο της βίας στα νοσοκομεία πάντως αρχίζει και λαμβάνει διαστάσεις και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Δείτε ΕΔΩ τι δείχνουν τα στοιχεία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: «ΠΙΣ: Αυξήθηκαν τα περιστατικά βίας κατά γιατρών στο ΕΣΥ! Τι δείχνουν τα στοιχεία»
Να σημειωθεί ότι ο ΠΙΣ έχει ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης στα νοσοκομεία κατά της βίας στα νοσοκομεία.

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close