ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άλλαξαν τα κριτήρια για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ! Όλη η νέα μοριοδότηση

Ειδικότερα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλάζει τα κριτήρια αλλά και τη μοριοδότηση για την πρόσληψη στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), δεδομένου ότι αναμένεται να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με στόχο να εκδηλώσουν αυτή τη φορά περισσότεροι γιατροί ενδιαφέρον. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες για τη νέα προκήρυξη: “Επαναπροκηρύσσονται οι θέσεις οικογενειακών γιατρών στις ΤΟΜΥ εντός 10 ημερών! Όλοι οι όροι”

Ωστόσο λίγες ημέρες πριν βγει και πάλι στον “αέρα” ο διαγωνισμός, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης με κοινή τους απόφαση διαφοροποιούν τα κριτήρια.

Δείτε παρακάτω τη νέα μοριοδότηση πατώντας ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο

HealthReport.gr TOMY

Όμως το πρόβλημα δε φαίνεται να είναι στην λεπτομέρεια. Οι γιατροί είναι ακόμη διστακτικοί καθώς θεωρούν ότι η θητεία στις ΤΟΜΥ θα είναι μόνο για δύο, το πολύ για τέσσερα χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και ειδικά ο αν.Γενικός Γραμματέας Σταμάτης Βαρδαρός διαβεβαιώνουν ότι οι ΤΟΜΥ θα παραμείνουν και δεν μπορούν να κλείσουν, αφού στο πρόγραμμα χρηματοδότησης προβλέπεται ρητά πως οι νέες Μονάδες θα πρέπει να διατηρηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος οι συμβάσεις Παθολόγων, Γενικών Γιατρών και Παιδιάτρων με τον ΕΟΠΥΥ τέλος Ιουνίου! Τι θα γίνει με τις νέες

Αυξάνονται οι ΤΟΜΥ αλλά χωρίς γιατρούς! Τι σχεδιάζεται

Έρχεται νέα προκήρυξη για τις ΤΟΜΥ αλλά και συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με όλες τις ειδικότητες! Τι υποστηρίζει το υπ.Υγείας

Τέλος οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ μόλις ανοίξουν όλες οι ΤΟΜΥ! Όλα τα σχέδια του υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button