Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Άνδρες με μεγάλα…προσόντα: Τελικά κάνουν ή όχι καλό σεξ;

Ωστόσο δεν προκαλούν πάντα το θαυμασμό των γυναικών οι άνδρες με τα μεγάλα προσόντα καθώς αρκετές φορές προκαλούν εμπόδια στην σεξουαλική ικανοποίηση των συντρόφων τους.

Και αυτό γιατί αρκετά συχνά οι γυναίκες διαμαρτύρονται ότι το σεξ είναι ιδιαίτερα επώδυνο για αυτές εξαιτίας των μεγάλων προσόντων των συντρόφων τους.

Όπως επισημαίνει η γυναικολόγος Lauren Streicher είναι πολύ πιθανόν οι γυναίκες να υποφέρουν και να αιμορραγούν κατά τη διάρκεια του σεξ κυρίως όταν το μέγεθος του κόλπου τους είναι δυσανάλογα μικρό με το μέγεθος του ανδρικών προσόντων.

Τις περισσότερες φορές δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα αφού «όταν υπάρχει επαρκής ερωτική διέγερση και επαρκής λίπανση, ο κόλπος μπορεί να επεκταθεί αρκετά», δηλώνει η ειδικός.

Ωστόσο το πρόβλημα της «ασυμβατότητας» «είναι πιο συνηθισμένο σε μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από γυναικολογικά ή ορμονικά προβλήματα.»

Για να μην πονούν στο σεξ οι γυναίκες που το έτερο ήμισυ είναι προικισμένο η ειδικός συνιστά :

Πριν από την ερωτική επαφή να προηγούνται τα προκαταρκτικά ώστε να λιπαίνεται επαρκώς ο κόλπος

Στην περίπτωση που δεν αποδίδει ούτε αυτή η πρακτική η ειδικός προτείνει τη χρήση των λιπαντικών για πιο εύκολη διείσδυση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button