Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Άνδρες Προσοχή! Δείτε τι «ανάβει» τις γυναίκες στο κρεβάτι!

Πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Couple & Relationship Therapy, έδειξε με σαφήνεια τι είναι αυτά που “ανάβουν” περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ.

‘Οχι στα κλισέ

Τα διάφορα κλισέ, που κυκλοφορούν και χρησιμοποιεί πολύ συχνά το ισχυρό φύλο είναι δυνατόν να “μπλοκάρουν” τις γυναίκες στο σεξ. Για το λόγο αυτό συνιστάται στους άνδρες να τα αποφεύγουν.

Η χροιά της φωνής

Οι γυναίκες ξεσηκώνονται ερωτικά από τν χροιά στη φωνή των ανδρών. Όσο πιο αισθησιακή και αρρενωπή είναι η φωνή των ανδρών, τόσο καλύτερο σεξ κάνουν. «Στις γυναίκες αρέσουν οι βαθιές, αρρενωπές φωνές», λέει η σεξοθεραπεύτρια Madeleine Castellanos, η οποία επισημαίνει ότι «η βαθιά φωνή σχετίζεται με υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης».

Τα πρόστυχα λόγια

Σύμφωνα με τη σεξοθεραπεύτρια τα πρόστυχα λόγια είναι δυνατόν να ξεσηκώσουν ερωτικά τις γυναίκες με την προυπόθεση αυτά να διατυπώνονται όχι από το πρώτο ραντεβού αλλά όταν η σχέση έχει ήδη προχωρήσει και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων.

Ναι στον οργασμό

Παίξτε με το έτερο ήμισυ και αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα μη διστάσετε να χρησιμοποιείστε ερωτικά παιχνίδια.

 

 

 

 

 

 

Μην προσποιείστε

Οι γυναίκες διαθέτουν σε αυξημένο ποσοστό την “έκτη αίσθηση” γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγετε να προσποιηθείτε στο σεξ.

Αργά-αργά

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήστε μια χαλαρή συζήτηση, να προηγηθούν τα απαραίτητα προκαταρκτικά και στη συνέχεια… ό,τι προκύψει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button