ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

“Άνοιξαν” ξανά τα σενάρια περί ανασχηματισμού! Τι συζητείται για το υπ.Υγείας

Ξεκίνησαν και πάλι οι ψίθυροι περί ανασχηματισμού στα πολιτικά τραπέζια αλλά και στα παρασκήνια των κομμάτων. Γεγονός βέβαια καθόλου τυχαίο, καθώς τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν πληροφορίες περί γραπτής αξιολόγησης των υπουργών από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, μοιράστηκαν ειδικά έντυπα στους κυβερνητικούς βουλευτές προκειμένου να συμπληρώσουν και να βαθμολογήσουν τους υπουργούς σχετικά με την απόδοσή τους στο αντικείμενό τους, την επικοινωνία τους με τους βουλευτές, την ενημέρωση αλλά και την αποτελεσματικότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό άρχισε και η ονοματολογία για το ποιος φεύγει και ποιος μένει. Άλλωστε θεωρείται πιθανό ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε ανασχηματισμό προς το τέλος καλοκαιριού, όπως άλλωστε συνηθίζεται όταν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις όπως το Σκοπιανό κ.λ.π.

Πληροφορίες του HealthReport.gr από το κυβερνητικό στρατόπεδο αναφέρουν ότι το θέμα συζήτησης είναι εάν θα παραμείνει το δίδυμο των Κρητικών στο υπουργείο Υγείας ή αν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να το χωρίσει και για λόγους κακής επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ τους. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά ένα περιστατικό: “Παρασκήνια: Το μεγάλο κόλπο Ξανθού με τα φάρμακα που έκανε έξω φρενών τον Πολάκη!”

Τις παλιές καλές εποχές όταν ακόμη συντρώγανε οι δύο υπουργοί…

Από την άλλη η βαθμολόγηση των κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με την απόδοση των δύο υπουργών Υγείας δεν αναμένεται να είναι κακή- όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη στο HealthReport.gr– καθώς και οι δύο θεωρούνται στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ επιτυχημένοι.

Επίσης η επικοινωνία με τα στελέχη της Κουμουνδούρου δε θεωρείται κακή, αφού μπορεί οι δύο Κρητικοί ένοικοι της οδού Αριστοτέλους να μη συναντούν ανθρώπους της Υγείας (Φορείς, Ενώσεις, Συλλόγους Ασθενών κ.λ.π.), με άνεση όμως και τακτικότητα συνομιλούν με τα κομματικά στελέχη, λένε διαδρομιστές στο HealthReport.gr.

Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης πάντως φαίνεται πως αν αλλάξουν υπουργείο, θα οφείλεται κυρίως στις μεταξύ τους σχέσεις που πλέον είναι γνωστό και στην Κουμουνδούρου ότι βρίσκονται στο χειρότερό τους σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρασκήνια: Άρχισε το μοίρασμα των υπουργικών θέσεων!

Παρασκήνια: Πολάκης κατά πάντων…

Παρασκήνια: Συνάντηση…κορυφής Ξανθού-Πατούλη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button