Η φωνή του ασθενούς

Άρον-άρον το ραντεβού ΕΟΠΥΥ με διαβητικούς!

Μετά την πίεση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και όλων των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη και θέλοντας να αποφύγει το πολιτικό κόστος, η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ δέχτηκε τελικά να συναντήσει τους πάσχοντες ορίζοντάς τους εσπευσμένα ραντεβού για τις 20 Ιουλίου στις 9:30 πμ, παρόλο που εκείνοι είχαν ζητήσει ραντεβού για τις 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το προεδρείο του Συλλόγου “αποδεχτήκαμε το ραντεβού για τις 20 Ιουλίου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη με τον ΕΟΠΥΥ”.

Τα στενά χρονικά περιθώρια τα οποία επέβαλλε ο ΕΟΠΥΥ γι’ αυτή τη συνάντηση, παρόλο που η επιστολή με το αίτημά μας στάλθηκε στον Οργανισμό στις 5/7/2017 (Αρ. Πρωτ.: 352) και μόλις σήμερα μας ενημέρωσαν για το μεθαυριανό ραντεβού στις 20 Ιουλίου, δεν μας πιάνει εξ’ απήνης και δεν θα μας σταματήσει τίποτα από το να γίνει το συγκεκριμένο ραντεβού και να δοθεί επιτέλους λύση στα προβλήματα που ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ δημιούργησε στα άτομα με διαβήτη.

Στο ραντεβού εκτός από τους εκπροσώπους της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, θα παραβρίσκονται και εκπρόσωποι των διαδικτυακών φόρουμ για το διαβήτη.

Η ΠΟΣΣΣΑΣΔΙΑ καλεί άπαντες  στις 20 Ιουλίου στις 9:00 πμ έξω από τον αυλόγυρο του ΕΟΠΥΥ (Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι) για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια το αδιαφιλονίκητο δικαίωμά μας στην υγεία μας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button