ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άρχισαν οι παραιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ! Αποχωρεί στέλεχος του Οργανισμού

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στον μεγαλύτερο Οργανισμό Υγείας της χώρας, τον ΕΟΠΥΥ, παραιτείται όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr ο γενικός Διευθυντής Γιάννης Βαφειάδης.

Ο κ.Βαφειάδης ήταν από τα πρώτα στελέχη που έχτισαν τον ΕΟΠΥΥ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, ο κ.Βαφειάδης ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει χωρίς επιτυχία.

Άλλωστε όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, ήταν εδώ και καιρό έντονα δυσαρεστημένος από τα όσα συνέβαιναν στους κόλπους του οργανισμού τον τελευταίο χρόνο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και μήνες εξέφραζε σε στενούς του συνεργάτες τη δυσαρέσκεια του για τον παραγκωνισμό του από τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, ενώ δέχονταν και ψυχολογικό πόλεμο από τους δεκάδες συμβούλους που παρελαύνουν στον Οργανισμό. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: “ΕΟΠΥΥ: Οι νέοι σύμβουλοι που ανάβουν φωτιά στον Οργανισμό! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι”

Η είδηση της παραίτησης έσκασε σαν βόμβα στους κύκλους της Υγείας αλλά και στους ίδιους τους εργαζόμενους μέσα στον ΕΟΠΥΥ, καθώς ο Γιάννης Βαφειάδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Εξάλλου επί σειρά ετών εργαζόταν ως στέλεχος και στο ΙΚΑ από όπου και είχε μεταφερθεί προκειμένου να συνδράμει με την εμπειρία του στο στήσιμο του ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: «Μας κάνουν μπούλινγκ ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοί του»! Πως τους έκοψαν και τα email

Άνω κάτω ο ΕΟΠΥΥ με αφορμή τους νέους συμβούλους του Οργανισμού! Νέα ανακοίνωση παράταξης εργαζομένων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button