ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Άρχισαν τα παρατράγουδα για τις εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων! Τι έγινε στην Πάτρα

Με μπόλικο παρασκήνιο, πισώπλατα “μαχαιρώματα” αλλά και πολλά …παρατράγουδα ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τους Ιατρικούς Συλλόγους όλης της χώρας.
Τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους έχουν ήδη κατατεθεί, ενώ το νήμα των εκλογών θα κόψει η Πάτρα καθώς στην Αχαϊκή πρωτεύουσα οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν μία εβδομάδα νωρίτερα από τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας.

Ειδικότερα οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθούν στις 14/10, ενώ ο υπόλοιπος ιατρικός κόσμος αναμένεται να προσέλθει στις κάλπες στις 20 και 21 Οκτωβρίου προκειμένου να εκλέξει νέους αντιπροσώπους στους Ιατρικούς Συλλόγους. Δείτε ΕΔΩ για τις γκρίνιες στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ: “Ξεκίνησαν οι κόντρες για τις εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους! Διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ της Αθήνας”

Στην Πάτρα πάντως επικρατεί …αναστάτωση τα τελευταία 24ωρα στα κομματικά στρατόπεδα καθώς φαίνεται πως η “γαλάζια” παράταξη θα κατέλθει πιθανώς με δύο ψηφοδέλτια (άγνωστο γιατί), ενώ άλλο ένα περίεργο έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη.

Όπως μεταφέρουν στο HealthReport.gr καλά γνωρίζοντες, πρόκειται ενδεχομένως ακόμη και για υπόθεση πλαστογράφησης υπογραφής γνωστού γιατρού της πόλης, ο οποίος εμφανιζόταν να είναι υποψήφιος με συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, αλλά ο ίδιος δεν το είχε δηλώσει ποτέ.

Φέρεται μάλιστα να μετέβη στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών προκειμένου να ανακοινώσει πως δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του, ενώ πλέον τα στελέχη του συνδυασμού αναζητούν εξηγήσεις από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου που παρέδωσε τη λίστα με τα ονόματα, αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr.

Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι πολιτικές διαμάχες σε όλη τη χώρα ανάμεσα στις αντίπαλες παρατάξεις ενίοτε και σε παρατάξεις που πρόσκεινται στο ίδιο κόμμα.
Μεγάλες δυσκολίες πάντως αντιμετωπίζουν και οι γιατροί που είναι φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται πως η φθορά που υφίσταται πάντοτε η κυβερνώσα παράταξη περνά και στις εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα αποκτήσετε 7 νέες εξειδικεύσεις ιατρικής! Όλες οι προϋποθέσεις που εξέδωσε το υπ.Υγείας

Γιατροί ΠΕΔΥ και Κέντρων Υγείας: Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για οικογενειακούς γιατρούς, ωράριο και παραπομπές!

Το φθινόπωρο το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στις ειδικότητες και τα ιατρικά συνέδρια! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button