ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έκκληση Novartis για «προστασία» των εργαζομένων μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ανησυχία και έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στην φαρμακευτική εταιρεία Novartis  μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Μεταμόρφωση σπάζοντας τζάμια και ρίχνοντας μπογιές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας, αφού καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης, απευθύνει έκκληση «στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας».

Αξίζει να υπενθυμιστεί εδώ ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα κατά την επίθεση τους επίθεση προκάλεσαν υλικές ζημιές στην πύλη της εταιρείας και εν συνεχεία προχώρησαν προς το κεντρικό κτήριο πετώντας κόκκινες μπογιές και σπάζοντας τζαμαρίες. Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανένας εργαζόμενος.

Πάντως στην ίδια ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η “παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button