ΆρθραΕμβόλιαΗ άποψη των ειδικώνΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έκτακτες συσκέψεις στο υπ.Υγείας για τις ψευδείς βεβαιώσεις περί εμβολιασμού παιδιών! Τι ετοιμάζεται

Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι παιδίατροι (Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής) καθώς υπάρχουν γιατροί που δίνουν το πράσινο φως σε γονείς που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, με πλαστό πιστοποιητικό προκειμένου να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο.

Από την άλλη σύμφωνα με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής πολλοί γονείς πιέζουν συστηματικά τους παιδιάτρους να δώσουν τα έγγραφα ή ακόμη και να υπογράψουν έγγραφα ώστε να υπάρξουν παρενέργειες να πάρουν εκείνοι την ευθύνη.

Δείτε παρακάτω δύο χαρακτηριστικά πλαστά έγγραφα με ψευδή βεβαίωση εμβολιασμού, που έδωσε στη δημοσιότητα ηΈνωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής:

Στο υπουργείο Υγείας τις τελευταίες ημέρες οι συσκέψεις είναι συνεχείς προκειμένου να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό αυτού του φαινομένου καθώς ενισχύεται το αντιεμβολιαστικό κίνημα και συνεπώς και ο κίνδυνος μετάδοσης παιδικών ασθενειών όπως η ιλαρά. Και όλα αυτά την ώρα που είναι διαθέσιμα τα εμβόλια. Διαβάστε ΕΔΩ τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Υγείας: “Υπ.Υγείας: Εμβόλια υπάρχουν για την ιλαρά! Που οφείλονται οι ελλείψεις”

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι αναζητούνται λύσεις ώστε να υπάρχει πιστοποίηση των εμβολιασμών σε σχέση με το δικαίωμα της εγγραφής των παιδιών στα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Editorial: Τα εμβόλια και η παραπληροφόρηση! Μια ιστορία σύγχρονης τρέλας

Τρέχουν και δε φθάνουν στο υπ.Υγείας για την Ιλαρά! Όλα τα αγκάθια

Χρήματα για φάρμακα και αναλώσιμα τέλος στα νοσοκομεία! Τι καταγγέλλουν οι γιατροί

Πανικός στο υπ. Υγείας για την ιλαρά! «Κόλλησαν» και γιατροί!

Νέα κρούσματα ιλαράς στο Θριάσειο Νοσοκομείο! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button