ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείαςΦάρμακα

Έλληνες Φαρμακοβιομήχανοι: Είμαστε εδώ για τους Έλληνες ασθενείς! Καλύπτουμε όλη την αγορά με φάρμακα

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) δηλώνει πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πλήρη επάρκεια των νοσοκομείων και των φαρμακείων στα φάρμακα που έχουν ανάγκη οι ασθενείς για τη θεραπεία τους.

Όπως τονίζουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, στις κρίσιμες συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα ο τόπος, οι Ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις φαρμάκου, με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης τους, θα σταθούν δίπλα στον Έλληνα ασθενή, προσφέροντάς του απρόσκοπτα την απαραίτητη φαρμακευτική θεραπεία του.

«Είμαστε βέβαιοι, πως την ίδια ευαισθησία, ευθύνη και ετοιμότητα επιδεικνύει και το σύνολο των επιχειρήσεων φαρμάκου που δραστηριοποιείται στη χώρα μας» σημειώνουν τα μέλη της ΠΕΦ.

Παράλληλα, η ΠΕΦ καλεί την κυβέρνηση, να κάνει ό,τι είναι δυνατό, στο πλαίσιο των υφιστάμενων περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίου, για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις παραγωγής φαρμάκου στην προμήθεια των απαραίτητων πρώτων υλών και στην πραγματοποίηση των ζωτικών οικονομικών συναλλαγών τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button