Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έμπειρη ή άπειρη στο σεξ: Ποια προτιμούν οι άνδρες;

Είθισται να λένε πως κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει εμπειρίες για να μην έχει απωθημένα.Όμως, όταν πρόκειται για το σεξ τα πράγματα φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετικά. Ακόμη και αν οι νοοτροπίες έχουν αλλάξει τελικά οι άνδρες, ποιες γυναίκες επιλέγουν τις έμπειρες ή τις άπειρες;

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστημίου του Cornell σ ε 751 φοιτητές, έδειξε ότι παρά το γεγονός ότι το ευκαιριακό σεξ, έχει εισβάλλει στην ζωή των νεαρών ζευγαριών, οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται σε όσες γυναίκες επιδίδονται σε αυτό το σπορ, εξακολουθούν να κρίνονται αρνητικά από τους συνομηλίκους τους αν και οι ίδιοι δηλώνουν σεξουαλικά απελευθερωμένοι.

Από την άλλη οι άνδρες, που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα, δεν δίστασαν απαντώντας σε σχετικό ερωτηματολόγιο να τις χαρακτηρίσουν ”εύκολες”.

Την ίδια στιγμή όμως οι άνδρες, που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή κρίνονται έμπειροι και περισσότεροι έτοιμοι να συνάψουν σχέση.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε στους ερευνητές το εύρημα ότι ακόμη και οι ίδιες οι γυναίκες σε ένα ποσοστό που άγγιζε το 45% δεν ήθελαν για φίλες τους τις ”έμπειρες” στο σεξ.

Η ίδια έρευνα έδειξε ,πως οι άνδρες τις γυναίκες που έχουν μεγάλη εναλλαγή ερωτικών συντρόφων δεν τις θέλουν ούτε για “φίλες” τους στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά η έρευνα συμπέρανε πως οι άνδρες παραμένουν παραδοσιακοί παρόλο που δηλώνουν ότι είναι απελευθερωμένοι σεξουαλικά!

Έτσι στην ερώτηση με ποια γυναίκα θα έκαναν σχέση με τις έμπειρες ή της άπειρες η πλειονότητα των ανδρών, απάντησε πως για μόνιμη σχέση θα προτιμούσε η σύντροφός του να μην έχει παρελθόν ενώ για τις εφήμερες δεν θα είχε πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button