Σέξ

Ένεση υπόσχεται αυξημένη λίμπιντο στις γυναίκες!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν Αμερικανοί επιστήμονες η μέθοδος ”O-Shot” ενεργοποιεί την περιοχή των γεννητικών οργάνων ώστε να οδηγήσει τη γυναίκα στην κορύφωση. Κατά τη διαδικασία «ενεργοποίησης», αντλείται αίμα από την ίδια τη γυναίκα και απομονώνονται τα αιμοπετάλια.

Αυτό το υπο-προϊόν του αίματος ονομάζεται PRP (πλάσμα εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια). Το PRP τοποθετείται σε σύριγγα και χορηγείται σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα αιμοπετάλια βοηθούν ώστε να αναπτυχθούν νέα κύτταρα σε αυτά τα σημεία του σώματος κι έτσι τα γεννητικά όργανα γίνονται πιο ευαίσθητα σε κάθε άγγιγμα.

Ο Δρ Σάμιουελ Γουντ, ένας από τους γιατρούς που συνέβαλαν στη δημιουργία της νέας μεθόδου, υποστηρίζει ότι η ένεση βοηθά τη γυναίκα να απολαύσει δυνατότερους οργασμούς, ανεβασμένη λίμπιντο και ευκολότερη ερωτική διέγερση.

Η σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες περιλαμβάνει στις περισσότερες περιπτώσεις την αδυναμία κορύφωσης και είναι αρκετά συχνή διαταραχή. Ο Δρ Γουντ και οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι η ένεση αποτελεί την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button