Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιάΧωρίς κατηγορία

Έξι μυστικά υγείας για να μη γεράσετε γρήγορα!

Όμως μερικοί άνθρωποι όντως δεν γερνάνε ποτέ, αφού εκεί γύρω στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους έχουν καταφέρει να σταματήσουν το χρόνο υιοθετώντας κάποιες μικρές συνήθειες στην καθημερινότητά τους.
Μάθετε τι κάνουν!

Πίνουν πολύ νερό

Το νερό είναι η καλύτερη αντι γηραντική κρέμα αφού χάρη στην ενυδάτωση που προσφέρει μεταμορφώνει την επιδερμίδα.

Ποτέ χωρίς αντιηλιακό

Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ρουτίνας των ατόμων που δεν γερνούν είναι η χρήση της αντιηλιακής κρέμας χειμώνα καλοκαίρι. Με τον τρόπο αυτό προστατεύουν την επιδερμίδα τους από την ζημιογόνα ηλιακή ακτινοβολία.

Αποφεύγουν τα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα

Η κακή διατροφή παίζει βασικό ρόλο στην πρόωρη γήρανση, εξαιτίας κυρίως των αυξημένων ποσοτήτων ζαχάρων που βρίσκονται
Η κατανάλωση πολλών επεξεργασμένων τροφών οδηγεί σε πρόωρη γήρανση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφεύγετε τροφές που περιέχουν ζάχαρη, η οποία είναι ο βασικός υπεύθυνος για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες, το αφυδατωμένο δέρμα και σε ορισμένες περιπτώσεις και την ακμή.

Έξω μόνο με γυαλιά ηλίου

Ένα ακόμη μυστικό όσων δεν γερνούν είναι ότι χρησιμοποιούν τα γυαλιά ηλίου όμως, ώστε να προστατεύουν τα μάτια τους από τις ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από την περιοχή αυτή.

Παραδίνονται στην αγκαλιά του Μορφέα

Οι άνδρες και οι γυναίκες που δεν γερνούν παραδίδονται στην αγκαλιά του Μορφέα τουλάχιστον για οκτώ ώρες κάθε βράδυ αφού ο ύπνος αναζωογονεί το κουρασμένο δέρμα και σβήνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Δεν καπνίζουν

Το κάπνισμα δε βλάπτει σοβαρά μόνο την υγεία αλλά επιβαρύνει σημαντικά και την ομορφιά σας. Ο καπνός του τσιγάρου, γερνάει το δέρμα και τα κύτταρα του σώματος με συνέπεια η επιδερμίδα να είναι θαμπή και γερασμένη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button