Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έξι φυσικά βιάγκρα για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι!

Όλο και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στο φαρμακείο της φύσης για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στο σεξ. Εξάλλου σύμφωνα με εκτιμήσεις ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% των ανδρών έρχεται σε κάποια φάση της ζωής του αντιμέτωποι με τη στυτική δυσλειτουργία.

Μόνο στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, βάση στοιχείων οι πωλήσεις των συμπληρωμάτων του έρωτα έχουν διπλασιαστεί.

Πάντως οι επιστήμονες του Winston-Salem μετά από σχετική έρευνα που έκαναν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η λήψη αυτών των συμπληρωμάτων δεν αποτελεί πανάκεια αλλά ούτε υποκαθιστούν την ανάγκη για μια ισορροπημένη διατροφή.

Δείτε ποια είναι τα φυσικά διεγερτικά για τέλειες επιδόσεις στο κρεβάτι

Αργινίνη

Βοηθάει στην επίτευξη και διατήρηση της στύσης. Συμβάλλει στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης
Προσοχή σε μεγάλες δόσεις είναι δυνατόν να προκαλέσει πόνους στο στομάχι, διάρροιες, ναυτία, ζάλη κ.ά.

Μάκα

Πρόκειται για εκχύλισμα του φυτού Lepidium peruvianum το οποίο είναι πλούσιο σε αμινοξέα και ιχνοστοιχεία. Βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διεγείρει την ερωτική επιθυμία, μειώνει το χρόνο επίτευξης στύσης, ενδεχομένως αυξάνει τη συχνότητα των επαφών και την ποσότητα του σπέρματος.

Tribulus

Είναι γνωστό ως “τριβόλι” και είναι πλούσιο σε στεροειδείς σαπωνίνες, ουσίες που επιταχύνουν την παραγωγή τεστοστερόνης στους άντρες. Μειώνει την κόπωση ενώ συμβάλλει στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας

Βασιλικός πολτός

Είναι πλούσιος σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα. Εκτός από το ότι χτίζει γερό ανοσοποιητικό υπόσχεται ανεβασμένες σεξουαλικές επιδόσεις στο σεξ.

Βιταμίνη Ε

Η συγκεκριμένη βιταμίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην ανδρική λίμπιντο ενώ προστατεύει το αναπαραγωγικό σύστημα

Λιπαρά οξέα

Τα γνωστά σε όλους ω3, ω6, ω7 και ω9 λιπαρά βοηθούν στην παραγωγή ανδρογόνων και οιστρογόνων, μειώνουν τις φλεγμονές, διατηρούν υγιές το κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνουν τη λίπανση του κόλπου για τις γυναίκες ενώ καλυτερεύουν την ψυχική διάθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button