Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Αυτά είναι τα πιο συχνά ατυχήματα στο σεξ!

Όμως αρκετά συχνά συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν έντονη αναστάτωση στους δυο συντρόφους ή το χειρότερο σενάριο να καταλήξουν στα επείγοντα κάποιοι νοσοκομείου.

Ανεβαίνει αλλά δεν κατεβαίνει

Ένα αρκετά συχνό ατύχημα που συμβαίνει κατά την διάρκεια του σεξ είναι ο άνδρας να εμφανίσει πριαπισμό. Δεν είναι καθόλου σπάνιο το φαινόμενο πολλοί άνδρες να εμφανίζουν πριαπισμό μια κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από επώδυνη στύση.
Οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση του προβλήματος αυτού είναι οργανικές ή οφείλονται από παρενέργειες της λήψης των χαπιών του έρωτα.

Λάθος νούμερο

Ένα πολύ συχνό πρόβλημα, που έχει παρουσιαστεί στα περισσότερα ζευγάρια είναι να σπάσει το προφυλακτικό. Καθόλου τυχαίο αφού όπως απέδειξε έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών ένα ποσοστό που αγγίζει το 30% των ανδρών χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο το προφυλακτικό.

Ρήξη χαλινού

Είναι ίσως το πιο συχνό ατύχημα στους νέους άνδρες, κυρίως στους έφηβους. Πρόκειται ουσιαστικά για τη ρήξη ενός τμήματος του δέρματος που ενώνεται με τη βάλανο. Απαιτείται άμεσα η επίσκεψη στον ουρολόγο, ώστε να γίνει συρραφή.

Αλλεργία στο σπέρμα

Αλλεργία δεν προκαλούν μόνο οι τροφές τα φυτά και τα έντομα αλλά και το σπέρμα.Υπολογίζεται ότι το πρόβλημα αυτό αφορά το 12% του γυναικείου πληθυσμού ενώ μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αναφυλαξία.

Μικροτραυματισμοί στο σώμα

Οι διάφοροι πειραματισμοί στο σεξ είναι δυνατόν να προκαλέσουν τραυματισμούς όπως πόνοι στην πλάτη, εξάρθρωμα ώμου κλπ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button