Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Γιατί απατούν οι γυναίκες; Όλοι οι λόγοι

Αποκαλυπτική ήταν η έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου ότι πλέον οι σύγχρονες Ελληνίδες χρησιμοποιούν το Ίντερνετ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ιστοσελίδες γνωριμιών, όταν θέλουν να απιστήσουν. Όμως τι οδηγεί τις γυναίκες σε ξένες αγκαλιές;

Όσες παντρεύονται πολύ νωρίς

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο της Oυάσινγκτον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσο νωρίτερα παντρεύει κανείς τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες μετά να θέλει να πειραματιστεί με «κάτι διαφορετικό». Οι πιθανότητες αυτές είναι λιγότερες για όσους ή όσες άρχισαν τη συζυγική τους ζωή από τα 30 και μετά.

Tο sex appeal της επιτυχίας

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι μια άλλη έρευνα σύμφωνα με την οποία η απιστία έχει άμεση εξάρτηση με επαγγελματική ή οικονομική κατάσταση – ενός ατόμου. ‘Ετσι όσες γυναίκες κερδίζουν πολλά χρήματα και είναι επαγγελματικά καταξιωμένες φαίνεται ότι είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

Η δεύτερη εφηβεία

Οι γυναίκες, αναφέρουν οι επιστήμονες μοιάζουν να έχουν τη δεύτερη εφηβεία τους και κατά συνέπεια τη μεγαλύτερη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες, μεταξύ 35 και 50 ετών. Όπως μάλιστα εξηγούν οι ειδικοί αυτό ίως οφείλεται ίσως από την ανησυχία και την πίεση της επερχόμενης εμμηνόπαυσης η οποία κατα τη γνώμη τους σηματοδοτεί το τέλος της ερωτικής τους ζωής.

Οι «χλιαρές» και οι παθιασμένες σχέσεις

Περισσότερο επιρρεπής στην απιστία είναι επίσης και εκείνες, που δεν έχουν μια ικανοποιητική σχέση. Αυτό το συναίσθημα τις οδηγείς σε ξένες αγκαλιές, προκειμένου να αναζητήσουν νέες περιπέτειες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button