Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Γιατί οι άνδρες προτιμούν το «ατομικό παιχνίδι» από το σεξ;

Και για του λόγου του αληθές έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε πως το 95% των ανδρών και το 89% των γυναικών έχουν αυτοϊκανοποιηθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αλλά και οι παντρεμένοι φαίνεται, ότι επιδίδονται στο… σπορ καθώς το ποσοστό φτάνει στο 70% και για τα δύο φύλα.

Στο σημείο αυτό οι επιστήμονες,  προειδοποιούν ότι όσοι αυτοϊκανοποιούνται μπορεί να τραυματιστούν στα γεννητικά όργανα.

Πάντως σε αντίθεση με ότι εικάζεται το μοναχικό αυτό… σπορ μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα, καθώς τον βοηθά να ανακαλύψει τι του αρέσει στο σεξ.

Παράλληλα άλλοι ειδικοί αναφέρουν ότι η συνέχιση του αυνανισμού στην ενήλικη ζωή ενδεχομένως εκφράζει την ανασφάλεια και συναισθηματική απομόνωση.

Βέβαια οι απόψεις των απανταχού σεξολόγων διίστανται καθώς ορισμένοι πιστεύουν ότι, αποτελεί μελανό σημάδι για τη σχέση.

Από την άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology έδειξε ότι οι περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν σε αυτή την πρακτική καθώς έτσι ανακουφίζονται από το στρες της δουλειάς και τα προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button