Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Μήπως οι γυναίκες μεταξύ τους απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ;

Μπορεί η σεξουαλική ικανοποίηση κάθε γυναίκας να αποτελεί προσωπική υπόθεση αλλά από ότι δείχνουν οι έρευνες ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να βιώνουν τον οργασμό.

Πάντως νέα έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες μεταξύ τους απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και επομένως έχουν περισσότερους οργασμούς από τις ετερόφυλες γυναίκες.

Ορισμένοι ειδικοί εξηγούν ότι αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζουν πολύ καλά την ανατομία του γυναίκειου σώματος. Όμως το επιχείρημα αυτό αντικρούει η μελέτη, των Blair & Pukall, η οποία μέτρησε τη διάρκεια και τη σεξουαλικότητα σε 822 άνδρες και γυναίκες 18-79 ετών.

Όπως συμπέραναν οι ειδικοί, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έκαναν σεξ περίπου 30-45 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια 15-30 λεπτά!

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα η μεγάλη διάρκεια στο κομμάτι των προκαταρκτικών φαίνεται ότι συντελεί στην ερωτική διέγερση των γυναικών. Από την άλλη πλευρά,  το ετεροφυλοφιλικό σεξ δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στα ερωτικά παιχνίδια ούτε επίσης στον στοματικό έρωτα.

Στο μεταξύ άλλη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, απέδειξε ότι πολλές straight γυναίκες δεν περιμένουν τόσο νιώσουν οργασμό καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις ομοφυλόφιλες , αφού το θέμα του οργασμού είναι το ήμισυ του παντός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button