Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Ποια είναι η πιο δημοφιλής ερωτική στάση για το 2017;

Πλέον τα πάντα είναι μόδα…. Ακόμη και το σεξ φαίνεται ότι κατά καιρούς την ακολουθεί, καθώς νέες τάσεις αλλά και…στάσεις εισβάλλουν στην κρεβατοκάμαρα των ζευγαριών.

Αυτή τη φορά οι ειδικοί θέλησαν να διαπιστώσουν ποια είναι η πιο δημοφιλής στάση στα ζευγάρια ενόψει και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου
Έτσι πραγματοποίησαν σχετική μελέτη με τη μορφή ερωτηματολογίου που στάλθηκε σε 2.000 άτομα, θέτοντας το ερώτημα: «Ποια είναι η στάση που θα προτιμήσετε για το 2017»

Από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων ανακηρύχθηκε η στάση doggy ως τη νούμερο ένα στάση. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε το 35% των προτιμήσεων με δεύτερη να έρχεται η πατροπαράδοτη missionary ή ιεραποστολική με ποσοστό 22,5% και τρίτη η reverse cowgirl με 19,4%.

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ , στις οι ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία τα ζευγάρια προτιμούν τη στάση doggy, ενώ οι Πολωνοί φαίνεται ότι απολαμβάνουν περισσότερο ιδιαίτερα την 69!

Η έρευνα που έγινε από γνωστή αλυσίδα Sex shop έδειξε επίσης ότι το 66% των ερωτηθέντων απολαμβάνει τουλάχιστον δυο ή τρεις διαφορετικές στάσεις, κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής.

Όσο αφορά τα μέρη που προτιμούν να κάνουν σεξ είναι: Η κρεβατοκάμαρα (88%) και μπροστά από την τηλεόραση σε ποσοστό 64%.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button