Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άνδρα;

Σε κάποιες περιπτώσεις το σεξ δεν προσφέρει μόνο απόλαυση αφού κάποιες ερωτικές στάσεις κρύβουν… κινδύνους.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology, έδειξε πως μία από τις ερωτικές στάσεις, που προτιμούν περισσότερο οι γυναίκες, εγκυμονεί κινδύνους για το σύντροφό τους!

Σύμφωνα με τους ερευνητές η «στάση της καουμπόισσας», με τη γυναίκα από πάνω, ευθύνεται για το 50% των καταγεγραμμένων περιστατικών κατάγματος των ανδρικών προσόντων στη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων!

Στη δεύτερη στάση ανήκει η «στάση του σκύλου», με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα γόνατά της, ευθύνεται για ποσοστό 29% των τραυματισμών κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ η παραδοσιακή  «ιεραποστολική στάση», με τον άντρα από πάνω, οδηγεί σε τραυματισμό μόλις στο 21% των περιπτώσεων.

 

 

 

 

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ο άντρας αδυνατεί να αποφύγει επίπονες κινήσεις στην πρώτη στάση καθώς η γυναίκα βρίσκεται στηρίζει όλο το σωματικό της βάρος επάνω στο σύντροφό της.

Πάντως οι ειδικοί αναφέρουν πως εάν ο άντρας έχει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, είναι πιο πιθανό να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο τραυματισμού ή να υποστεί μόνο έναν ακίνδυνο μικροτραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button