Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Ποια ερωτική στάση είναι η πιο επικίνδυνη;

Ο λόγος για την ερωτική στάση «woman on top» αφού οι ειδικοί τη θεωρούν ως υπαίτια για τον τραυματισμό εκατοντάδων ανδρών σε όλο τον κόσμο.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology έδειξε ότι η στάση στο σεξ, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους, είναι εκείνη που ο άντρας είναι ανάσκελα και η γυναίκα είναι από πάνω του.

Αναλυτικότερα μετά από πολυετή μελέτη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ειδικοί, ανέλυσαν τους ιατρικούς φακέλους εκατομμυρίων ανθρώπων από τρία νοσοκομεία της πόλης Καμπίνας στη Βραζιλία κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως η λόγω ερωτική στάση έστειλε στα επείγοντα των νοσοκομείων το 50% των ανδρών.

%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7

 

 

 

 

 

 

Και αυτό γιατί η στάση «woman on top» θεωρήθηκε υπεύθυνη για το ήμισυ του συνόλου των καταγμάτων του πέους που προέκυψαν κατά την διάρκεια του σεξ. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αυτό συμβαίνει λόγω της πίεσης που δέχονται τα ανδρικά γενετικά όργανα δέχεται την πίεση όλου του βάρους της.

Η μελέτη των επιστημόνων, η οποία βασίστηκε σε στοιχεία 13 ετών, έδειξε ότι σε αυτή τη στάση οφείλεται το 29% των ατυχημάτων στην κρεβατοκάμαρα!

Από την άλλη πλευρά οι ειδικοί φαίνεται ότι συνιστούν ανεπιφύλακτα την παραδοσιακή στάση στα ζευγάρια, καθώς έχει προκαλέσει μόλις το 21% των καταγμάτων πέους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button