Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Ποια εσώρουχα “ανάβουν” τους άνδρες;

Εκτός από τα κάθε λογής γλυκίσματα και τα κόκκινα τριαντάφυλλα, πρωταγωνιστής της ημέρας είναι και τα εσώρουχα. Πράγμα καθόλου τυχαίο αφού έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Plos1 έδειξε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες επηρεάζονται από την επιλογή των εσωρούχων του αντίθετου φύλου και αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ερωτική τους διάθεση.

Σύμφωνα με άλλη έρευνα που έγινε μέσω της εφαρμογής για κινητά OnePulse, η συντριπτική πλειοψηφία ανδρών και γυναικών θεωρούν πως η επιλογή εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για το αντίθετο φύλο. Πάνω από το 50% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι θα σχολίαζαν αρνητικά μια γυναίκα εάν δεν είχε επιλέξει ωραία εσώρουχα.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο) συνδυασμένα με ζαρτιέρες.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί το στρινγκ ελκυστικό, ενώ μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί “σέξι” το babydoll.

Από την άλλη, το 43% των αντρών απάντησε πως ξεσηκώνεται ερωτικά όταν η γυναίκα φοράει “σετ” εσωρούχων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button