Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Ποια ημέρα του μήνα οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ;

Στο μικροσκόπιο των επιστημόνων αυτή τη φορά μπήκε η γυναικεία λίμπιντο. Αν και συχνά, το ισχυρό φύλο αφήνει αιχμές εναντίον τους, ότι άλλα εννοούν και άλλα θέλουν, μελέτη που πραγματοποιήθηκε, αποκάλυψε τη χρονική περίοδο, που οι γυναίκες έχουν αυξημένη όρεξη για σεξ.

Έτσι οι ειδικοί εντόπισαν ότι η λίμπιντο των γυναικών έχει στενή σχέση με τον κύκλο της κάθε γυναίκας. Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν έντονη διάθεση για σεξ, περίπου 12-14 μέρες μετά την έναρξη του κύκλου τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό συμβαίνει εξαιτίας των αλλαγών στα επίπεδα παραγωγής των ορμονών, των οιστρογόνων, και κυρίως της οιστραδιόλης η οποία κορυφώνεται δύο μέρες πριν την ωορρηξία.

%cf%83%ce%b5%ce%be

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας οι ειδικοί παρατήρησαν ότι λίγες μέρες πριν την ωορρηξία οι γυναίκες ντύνονταν πιο σέξι, επισκέπτονταν πιο συχνά το κομμωτήριο και βάφονταν περισσότερο.

Την περίοδο οι γυναίκες γίνονται πιο παιχνιδιάρες, μιλάνε περισσότερο, αγγίζουν πιο εύκολα τους άνδρες και στέλνουν περισσότερα σεξουαλικά μηνύματα.

Αυτό που προκαλεί όμως ιδιαίτερη εντύπωση είναι η διαπίστωση των ερευνητών ότι κατά τη διάρκεια των γόνιμων ημερών οι άνδρες βρίσκουν πιο σέξι και σαγηνευτική τη γυναικεία φωνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button