Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Πόση ώρα αντέχουν οι άνδρες στο κρεβάτι;

Είθισται οι άνδρες αρκετά συχνά να υπερηφανεύονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Όμως πολλές φορές οι γυναίκες εκφράζουν αντίθετη άποψη υποστηρίζοντας ότι το σεξ δεν είχε τη διάρκεια που ήθελαν.

Αυτή τη φορά οι επιστήμονες αποφάσισαν να βάλουν χρονόμετρο στο σεξ ώστε να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι πόση ώρα αντέχουν οι άνδρες στο κρεβάτι!

Παγκόσμια έρευνα που διεξήχθη από εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών, έδωσε απάντηση και σε αυτό το φλέγον ερώτημα! Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στις ανώνυμες απαντήσεις 26.000 χρηστών, 1.000 άτομα από κάθε χώρα.

sex_frequency

 

 

 

 

 

 

Η ίδια έρευνα η οποία αποκάλυψε τις χώρες που είναι “πρωταθλήτριες” στο σεξ. Έτσι τις πρώτες θέσεις φιγουράρουν οι ΗΠΑ, η Κίνα και ο Καναδάς αλλά και οι μεσογειακές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Όσο αφορά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, πρωταθλητές αναδεικνύονται οι Αυστραλοί, καταγράφοντας ρεκόρ στο μέσο χρόνο ερωτικών συνευρέσεων τα 4 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα!

Αμέσως μετά ακολουθούν οι Αμερικάνοι με μέσο χρόνο 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, ενώ τρίτοι οι Καναδοί με μόλις 4 δευτερόλεπτα!

Αναλυτικότερα:
HΠΑ – 3′ 45”
Κίνα – 2′ 40”
Καναδάς – 3′ 41”
Μεγάλη Βρετανία – 2′ 56”
Ρωσία – 3′ 31”
Γαλλία – 2′ 53”
Αυστραλία – 4′ 2”
Μεξικό – 3′ 23”
Ισπανία – 3′ 22”
Ιταλία – 2′ 50”

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι επιθυμητή διάρκεια για τις γυναίκες είναι τα 7 έως 13 λεπτά, αλλά και τα 3 έως 7 λεπτά θεωρούνται αρκετά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button