Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Τελικά πόσο «μετράει» το μέγεθος στο σεξ;

Νέα έρευνα από τα Πανεπιστήμια της Καλιφόρνια και του New Mexico στην οποία πήραν μέρος 75 γυναίκες ηλικίας 18 με 65 ετών αποκάλυψε ότι οι γυναίκες προτιμούν τα  μεγαλύτερα ανδρικά προσόντα για σεξ της μιας βραδιάς.

Αναλυτικότερα οι ερευνητές έδωσαν στις γυναίκες, που πήραν μέρος στην έρευνα, 33 διαφορετικού μεγέθους ομοιώματα από ανδρικά γεννετικά όργανα και ρωτήθηκαν ποιο από αυτά θα ήταν το ιδανικό, ενώ απάντησαν και σε ερωτηματολόγιο για τις ερωτικές τους εμπειρίες.

 

 

 

 

 

 

Για μακροχρόνιες σχέσεις οι γυναίκες επέλεξαν κατά μέσο όρο τα ομοιώματα μήκους 16 εκατοστών και με περίμετρο 12,2 εκατοστά, ενώ για one night stand το ιδανικό μέγεθος ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο, φτάνοντας τα 16,3 εκατοστά μήκος και 12,7 εκατοστά περίμετρο.

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος

Άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) κατέστησε σαφές ότι το αδύνατο φίλο προτιμά τους προικισμένους άνδρες με μέγεθος προσόντων τα 14,9 εκατοστά!

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι διακυμάνσεις στο μήκος του πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button