Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Πότε είναι καλό το σεξ για τις γυναίκες;

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 1000 γυναίκες από site γνωριμιών, απέδειξε πότε και κάτω από ποιες συνθήκες, το σεξ με το έτερον ήμισυ είναι καλό.

Δείτε ποια είναι η ….«συνταγή» της επιτυχίας βήμα βήμα!

Προκαταρκτικά
Η προετοιμασία παίζει σημαντικό ρόλο για τις γυναίκες οι οποίες προτιμούν πριν τη σεξουαλική επαφή φαίνεται ότι προτιμούν να έχουν προηγηθεί τα απαραίτητα προκαταρκτικά.

Χωρίς ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας

Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Νιώθει χαλαρά

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι όσοι άνδρες καταφέρνουν να χαλαρώσουν τη σύντροφό τους εκείνες απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ. Το μυστικό επισημάνουν οι ειδικοί μελετητές είναι να τις κάνουν να αποβάλλουν το αίσθημα του φόβου και του άγχους.

Τολμάει

Οι άνδρες που κάνουν πράξη ακόμη και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις των γυναικών τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Ρώτησέ την τι θα ήθελε και τολμήστε!

Επίτευξη οργασμού

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, βάσει σχετικού ερωτηματολογίου που απάντησαν, και δεν είναι αναγκασμένες να προσποιηθούν απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ με τον σύντροφό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button