Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρευνα: Τι ονειρεύονται να κάνουν άνδρες και γυναίκες στο κρεβάτι;

Πλέον καθίσταται σαφές και με την επιστημονική βούλα ότι άλλα ονειρεύονται οι άνδρες και οι γυναίκες να κάνουν στην ερωτική τους ζωή στην ηλικία των 20 άλλα στα 30, άλλα στα 40 και άλλα στα 50.

Συγκεκριμένα έρευνα από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα που δημοσιεύτηκε στο joutnal of social andclinical Psyvhology έδειξε τι ακριβώς ονειρεύονται να κάνουν άνδρες και οι γυναίκες σε κάθε ηλικία.

Η δεκαετία των 20

Σε αυτή την ηλικία και τα δυο φύλλα φαίνεται να είναι ανεξάντλητοι στο σεξ. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ονειρεύονται να κάνουν σεξ καθημερινά. Λογική εξήγηση αφού σύμφωνα με τους ειδικούς τα επίπεδα τεστοστερόνης «χτυπούν» κόκκινο.

Η δεκαετία των 30

Στο διάστημα αυτό άνδρες και γυναίκες έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση στο σεξ. Έτσι ονειρεύονται αλλά και ψάχνουν για νέες τάσεις στο σεξ! Μάλιστα ένα ποσοστό που αγγίζει το 18% των γυναικών ονειρεύονται να κάνουν one night stand ή πιο άγριο σεξ.

Η δεκαετία των 40

Συνήθως η κρίση της μέσης ηλικίας χτυπά τους 40άρηδες, οι οποίοι ενίοτε αναπτύσσουν κατάθλιψη στην ιδέα ότι γερνάνε. Μελέτες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας έδειξε ότι οι πιο ισορροπημένοι, αναζητούν ελιξίρια νεότητας εκτός του σεξ ενώ οι περισσότεροι ανασφαλείς, είτε χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται πολύ νεότερες γυναίκες είτε το παίζουν καρδιο-κατακτητές, πάντα με πολύ νέες γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες καθώς εισέρχονται στην περιεμμηνόπαυση λόγω των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μάλλον δεν αισθάνονται ιδιαιτέρως σέξι και επομένως δεν το ονειρεύονται υποστηρίζουν οι ειδικοί επιστήμονες.

Η δεκαετία των 50

«Η απαλλαγή από την έμμηνο ρύση δρα τονωτικά στην ερωτική ζωή πολλών γυναικών, που φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με τρόπους πρωτόγνωρους»

Από την άλλη το πνεύμα των ανδρών φαίνεται ότι είναι πρόθυμο… αλλά η σαρξ αδύνατη. Υπολογίζεται ότι σε αυτή την ηλικία το 8% των ανδρών πάσχει από κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button