ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τα πάρτυ στην Υγεία! Τι προανήγγειλε ο Α. Ξανθός

Εξεταστική επιτροπή για να διερευνηθούν οι πολιτικές ή ποινικές ευθύνες  όσων «έκαναν πάρτι», στο χώρο της υγείας προανήγγειλε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Μάλιστα η έρευνα θα ξεκινήσει από το 1997!

Δείτε ΕΔΩ τι είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας: Έρχεται εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τα σκάνδαλα στην Υγεία! Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Κατά την διάρκεια ενημέρωσης που έκανε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής,  σχετικά με τα πεπραγμένα της 5ης, 6ης και 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο κ. Ξανθός υποστήριξε ότι: «εμείς είπαμε κάτι που δεν το είπε ποτέ κανείς την περίοδο της κρίσης. Ότι είμαστε μεροληπτικοί υπέρ της δημόσιας περίθαλψης. Είπαμε επίσης, ότι γι’ αυτόν τον τομέα, που έχει δομικά προβλήματα αδιαφάνειας, διαφθοράς και κατασπατάλησης θα κάνουμε εξεταστική επιτροπή, για να αποδειχθούν οι στρεβλώσεις και οι παθογένειες, αλλά και οι ευθύνες -πολιτικές ή ποινικές- ώστε να εξυγιανθεί ένα πολιτικό σύστημα που είχε ταυτιστεί με το πάρτι που γινόταν στο χώρο της Υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθός.

Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά τι έχει σχεδιαστεί αλλά και όλους τους πρωταγωνιστές: «Ξεκίνησε ο μεγάλος «πόλεμος» για την Υγεία κυβέρνησης-ΝΔ! Όλοι οι πρωταγωνιστές»

Μαινόμενος Πολάκης

Ο αν. υπουργός επιτέθηκε για άλλη μια φορά στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα» αλλά «δείχνουν μόνο μαυρίλα και καταστροφή», αναρωτήθηκε γιατί το ΕΣΡ δεν προκηρύσσει το διαγωνισμό για τα ΜΜΕ και δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για να πληρώσουν τα κανάλια που σήμερα εκπέμπουν.

Τέλος, αφού αναφέρθηκε στα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, είπε ότι η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί, θα ξεκινήσει την έρευνα από το 1997  τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γερασμένο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ! Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των γιατρών

Πόσα πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ για ιατρικές επισκέψεις; Τα κονδύλια και οι ανάγκες

Έλληνες γιατροί από όλο τον κόσμο ενώνουν δυνάμεις! Ξεκινούν νέες συνεργασίες

Γιατροί ΙΣΑ: Έστειλαν εξώδικο στον ΕΟΠΥΥ για τα ληξιπρόθεσμα από το 2010!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button