ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τα σκάνδαλα στην Υγεία! Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν προσδιόρισε το χρόνο τον οποίο θα διερευνήσει η Εξεταστική Επιτροπή υπογράμμισε ωστόσο πως: «η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αφήσει καρφίτσα να πέσει κάτω. Το πάρτι στην υγεία θα έρθει στην επιφάνεια μέχρι τελευταίο δεκαδικό ψηφίο».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ) να καταθέσουν πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

Πάντως δεν είναι τυχαίο πως η κυβέρνηση αναδεικνύει για άλλη μια φορά το θέμα της Υγείας. Πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν πως σε αλλεπάλληλές συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί με κυβερνητικά στελέχη παρουσία και της ηγεσίας του υπουργείου υγείας, έχει αποφασισθεί εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ να «βγαίνει μπροστά» με την Υγεία.

Θεωρούν άλλωστε και στο Μέγαρο Μαξίμου– λένε οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr -πως είναι ο μόνο τομέας που μπορεί με έναν τρόπο να συσπειρώσει τους δυσαρεστημένους του παρελθόντος και να βγάλει την κυβέρνηση από τη δύνη των φορολογικών μέτρων και της δυσαρέσκειας των πολιτών από τα βαριά μέτρα που έχουν ληφθεί.

Είναι προφανές πως η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει δεόντως το «χαρτί» της για τα επονομαζόμενα σκάνδαλα στην Υγεία, αφού θεωρεί ότι τις προσφέρουν επικοινωνιακούς πόντους. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά τι έχει σχεδιαστεί αλλά και όλους τους πρωταγωνιστές: «Ξεκίνησε ο μεγάλος «πόλεμος» για την Υγεία κυβέρνησης-ΝΔ! Όλοι οι πρωταγωνιστές»

Προς ώρας πάντως τόσο οι αρμόδιοι υπουργοί όσο και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες περιορίζονται στις δηλώσεις περί καταπολέμησης της διαφθοράς στο χώρο της Υγείας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ληφθεί μέτρα ή να έχει γίνει κάποια ουσιαστικά αποκάλυψη με στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: Έκτακτο χαράτσι σε όλους τους γιατρούς 10 χρόνια μετά!

Γιατί ψηφίστηκε άρον άρον η τροπολογία για τις ΤΟΜΥ; Όλο το παρασκήνιο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button