ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται η δεύτερη προκήρυξη για προσλήψεις γιατρών στις ΤΟΜΥ! Τι θα περιλαμβάνει

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτίθεται να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό– όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε λόγω μικρής συμμετοχής- για τους γιατρούς και μόνο. Ο δεύτερος διαγωνισμός αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Εξάλλου στην προκήρυξη που έγινε, ελάχιστοι γιατροί είχαν δηλώσει συμμετοχή, λόγω ανησυχίας για το χρόνο διάρκειας της σύμβασής αλλά και των αποδοχών. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: «Αιτήσεις με το σταγονόμετρο για τις ΤΟΜΥ από τους γιατρούς! Πόσοι κατέθεσαν».

Νέες παράμετροι στο διαγωνισμό

Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο νέος διαγωνισμός θα παρουσιάζει κάποιες διαφοροποιήσεις προκειμένου να διευκολυνθούν οι γιατροί στην ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων. Πρόκειται να είναι πιο απλοποιημένος και με λιγότερες απαιτήσεις σε έγγραφα κλπ, ώστε να μην καταγραφούν λάθη στα ηλεκτρονικά έντυπα, κάτι που σημειώθηκε στον προηγούμενο διαγωνισμό.

Παράλληλα η ομάδα του επικεφαλής της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού, μελετά, λένε οι πληροφορίες του HealthReport.gr, τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την τελευταία προκήρυξη, τις κενές θέσεις αλλά και τις ανάγκες των περιοχών ώστε οι θέσεις που θα δοθούν προς κάλυψη να εξυπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπ.Υγείας: Το νέο μοντέλο των ΤΟΜΥ δε θα είναι ιατροκεντρικό! Έρχονται οι νέες προκηρύξεις για γιατρούς

Δείτε αναλυτικά τις επίσημες αιτήσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για τις νέες ΤΟΜΥ! Όλος ο κατάλογος του υπ.Υγείας

Πόσοι γιατροί κατέθεσαν για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ στην Αθήνα! Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΙΣΑ

Προς αναζήτηση κτιρίων για τις ΤΟΜΥ! Όλες οι πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button