ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται νέα προκήρυξη για Διοικητές Νοσοκομείων

Νέα προκήρυξη για Διοικητές Νοσοκομείων αναμένεται να δημοσιοποιήσει το υπουργείο Υγείας τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις των Διοικητών οι συμβάσεις των οποίων λήγουν τον Μάρτιο.

Πρόκειται για κάποια νοσοκομεία οι θέσεις των οποίων δεν είχαν βγει στην προηγούμενη προκήρυξη, καθώς θα έπρεπε πρώτα να αποχωρήσουν τα νυν στελέχη. Να σημειωθεί ότι οι θητείες πολλών εξ αυτών είχαν ανανεωθεί λίγες ημέρες πριν τις εκλογές από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντικατασταθούν.

Αλλαγές στη διαχείρηση ασθενών στα νοσοκομεία προωθεί το υπουργείο Υγείας

Και οι νέοι Διοικητές που θα προκύψουν από την καινούρια πιο fast truck διαδικασία βέβαια, θα υπογράψουν αντίστοιχο συμβόλαιο αποδοτικότητας. Διαβάστε ΕΔΩ με λεπτομέρεια τι υπέγραψαν οι υπόλοιποι: «Διοικητές Νοσοκομείων: Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψαν! Όλες οι υποχρεώσεις

Στο μεταξύ όμως σε λίγες εβδομάδες λήγει και το πρώτο δοκιμαστικό τρίμηνο των νέων Διοικητών Νοσοκομείων που διορίσθηκαν μέσα στις γιορτές.
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έχει δηλώσει ότι θα ελεγχθούν ήδη για το πρώτο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων τους, ώστε να διαπιστωθεί και πως αποδίδουν μέσα σε περιορισμένο χρόνο αλλά και αν έχουν προσαρμοστεί.

ΟΙ πόρτες του ΕΣΥ θα αργήσουν κι άλλο για τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων

Οι έλεγχοι αναμένεται να περιλαμβάνουν και αιφνίδιες επισκέψεις κλιμακίων του υπουργείου Υγείας στα Νοσοκομεία, ώστε να διαπιστώνεται και σε πραγματικές συνθήκες η εικόνα που παρουσιάζουν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button