ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται νέο κύμα εξόδου Διοικητών Νοσοκομείων από το ΕΣΥ! Όλες οι πληροφορίες

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες πηγές, έχει καταρτισθεί ήδη η λίστα με τα πρόσωπα που δεν έχουν ακολουθήσει τις τελευταίες οδηγίες που έχει δώσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και δεν έχουν βελτιώσει το έργο τους.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr στο στόχαστρο θα βρεθούν και όσοι Διοικητές Νοσοκομείων προκαλούν διαμάχες με τους εργαζόμενους και εμφανίζονται να έχουν προκλητική και επηρμένη συμπεριφορά.

Ήδη έχει φύγει η πρώτη φουρνιά. Δείτε ΕΔΩ ποιοι έφυγαν πρώτα: “Άρχισαν οι απομακρύνσεις Διοικητών Νοσοκομείων! Ποιοι απολύθηκαν”

Μάλιστα όπως σημειώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr έχουν αναζητηθεί ήδη οι αντικαταστάτες ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο υπουργός Υγείας είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες σε Διοικητές Νοσοκομείων ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και για να μειώσουν τις ουρές σε διάφορα τμήματα.

Όμως μέχρι στιγμής υπάρχουν Διοικητές Νοσοκομείων που δεν έχουν υπακούσει ούτε στο ελάχιστο την ηγεσία του υπουργείου Υγείας με αποτέλεσμα οι ασθενείς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται.
Σημείο που φαίνεται να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την απομάκρυνσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητές νοσοκομείων: Ποιοι είναι οι μισθοί τους!

Διοικητές Νοσοκομείων: Το πρώτο “χειμωνιάτικο” crash test για την απόδοσή τους! Σύσκεψη στο υπ.Υγείας

Νέα ήθη και έθιμα: Όταν οι Διοικητές μπουκάρουν στα εξεταστήρια των Νοσοκομείων με το έτσι θέλω! Σκοτωμός στην Πάτρα

Παρασκήνια: Διοικητές Νοσοκομείων και πάλι με Μπάρμπα στην Κορώνη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button