ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται προκήρυξη για μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία! Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δημοσιοποιήσει προκήρυξη στην οποία θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις όλοι οι εργαζόμενοι που είναι σήμερα επικουρικοί στα νοσοκομεία.

Στόχος είναι το επικουρικό προσωπικό που σήμερα στελεχώνει τα δημόσια νοσοκομεία και καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες να μπορέσει να αποκτήσει μία μόνιμη θέση εργασίας. Άλλωστε οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ζουν εδώ και καιρό σε εργασιακή ανασφάλεια. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά: “Στον αέρα συμβασιούχοι και επικουρικοί των Νοσοκομείων! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι”

Γι’ αυτό και η ίδια η προκήρυξη, όπως σημειώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr, θα ευνοεί με έναν τρόπο το επικουρικό προσωπικό που σήμερα εργάζεται στο ΕΣΥ, ώστε να μπορέσει με ενισχυμένα μόρια να διεκδικήσει μία θέση.

Τελικός στόχος είναι να μπορέσουν περίπου 900 άτομα (εκτός γιατρών) να προσληφθούν μόνιμα στα νοσοκομεία, δεδομένου ότι είναι προσωπικό που θεωρείται απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται νομοσχέδιο «σκούπα» για τα Νοσοκομεία! Τι αλλάζει

Τέλος οι συμβάσεις των εργαζομένων στις ΜΕΘ που προσλήφθηκαν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ!

Νοσηλευτές: Αγώνας για να επανέλθει το επίδομα θέσης! Τι ζητούν από τον υπ. Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button