Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Έρχεται το «έξυπνο προφυλακτικό» που μετράει τις ερωτικές αποδόσεις και όχι μόνο!

Ο λόγος για το έξυπνο προφυλακτικό που ονομάζεται i.Con. Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε άνδρες, αφού δημιουργήθηκε με σκοπό να μετράει τις ερωτικές τους αποδόσεις και όχι μόνο.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δαχτυλίδι, το οποίο διαθέτει ειδικούς αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν τη διάρκεια του σεξ, τον αριθμό και την ταχύτητα των ώσεων, όπως επίσης και τις στάσεις που χρησιμοποιεί ο άνδρας ανά εβδομάδα, μήνα ή χρόνο. Επίσης,  η συσκευή καταγράφει ακόμη και τις θερμίδες που καίγονται ανάλογα με τη στάση.

Άλλες πληροφορίες που παρέχει είναι η συχνότητα των ερωτικών επαφών, η διάμετρος του πέους και η θερμοκρασία του δέρματος.

Τα αποτελέσματα φορτώνονται ασύρματα με Bluetooth σε ειδικό λογισμικό στο κινητό ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. «Η καταγραφή στο app γίνεται ανώνυμα, αλλά οι χρήστες θα έχουν αν θέλουν την επιλογή να κοινοποιούν τα πρόσφατα στοιχεία τους σε άλλα άτομα, διευκρίνισε η εταιρεία που το παρασκευάζει». Μάλιστα δίνει και εγγύηση ενός έτους και στη Βρετανία θα στοιχίζει περί τις 60 αγγλικές λίρες.

Μόλις ολοκληρωθεί το download, το i.Con διαγράφει αυτομάτως τα στοιχεία από τη μνήμη του, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Φορτίζει με θύρα USB σε 1 ώρα και παρέχει αρκετή ενέργεια ώστε να λειτουργεί για 6 ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button