Επιχειρηματικά Νέα

Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Αθλημάτων κι Ευεξίας!

Πραγματικότητα αποτελεί το πρώτο Φεστιβάλ Αθλημάτων κι Ευεξίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στις παραλίες και τους καταπράσινους δρόμους της ιαματικής Αιδηψού από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2017!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία για έναν μοναδικό συνδυασμός αγώνων ημιαντοχής και αντοχής σε ανοιχτό δρόμο αλλά και κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα με τη δυνατότητα της άμεσης αποθεραπείας ΟΛΩΝ των αθλητών και αθλητριών στα μαγικά ιαματικά νερα της περιοχής σε απόσταση αναπνοής από τους στίβους δράσης.

Δρομικά events 750μ, 1500μ, 3000μ, 5Κ, 10Κ και Ημιμαραθώνιος, SUV, Κολύμβηση, ποδηλατοβόλτα, Γιόγκα, Ρεφλεξιλογία, πολιτιστικές δράσεις, pasta party είναι κάποια από τα βασικά δρώμενα του τριημέρου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν μέσα από το επίσημο website της διοργάνωσης : www.edipsosmwf.gr με μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Οι πρώτοι 150 αθλητές και αθλήτριες που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου σε έναν τουλάχιστον αγώνα τρεξίματος
(5k ,10k,ημιμαραθώνιο) ή κολύμβησης θα πάρουν δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα buff και θα μπουν σε κλήρωση για ένα 4ημερο ταξίδι με διαμονή και πλήρη διατροφή σε ένα resort στην μαγευτική Κέρκυρα.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται διαλέξεις και ομιλίες όπως και δράσεις Wellness στο μοναδικό Thermae Sylla Spa Wellness hotel από εξιδικευμένους ομιλητές.

Περιμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας σε όποια κατηγορία σας ενδιαφέρει με πολλά δώρα κι εκπλήξεις από τους διοργανωτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Πληροφορίες εγγραφές: www.edipsosmwf.gr

Facebook page: Edipsos Multisport and Wellness Festival

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση

Κανέλλα Δημάκου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

1st Edipsos Multisport and Wellness Festival

Σχετικά Άρθρα

Back to top button