ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχεται το πόρισμα της Βουλής για το Ντυνάν αρχές Νοεμβρίου! Όλες οι πληροφορίες

Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής εδώ και καιρό διεξάγει έρευνα σχετικά με τα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στο Νοσοκομείο και αν έχουν γίνει αξιόποινες πράξεις.
Και αυτό επειδή υπήρχαν καταγγελίες ότι στο Ντυνάν επί σειρά ετών νοσηλεύονταν επώνυμοι χωρίς να καταβάλουν το σχετικό αντίτιμο.

Μάλιστα στις σχετικές καταγγελίες γίνονταν λόγος και για πολιτικά πρόσωπα που νοσηλευτήκαν δωρεάν αλλά και για πολιτικές παρεμβάσεις ώστε να ευνοηθούν διάφοροι ασθενείς αλλά και για να γίνουν προσλήψεις.

Άγνωστο παραμένει εάν στο πλαίσιο της έρευνας εξετάσθηκε εκτός των άλλων η ρύθμιση που είχε προωθηθεί επί κυβερνήσεως ΝΔ και με την οποία όσοι προσλαμβάνονταν στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα (το οποίο λειτουργούσε να σημειωθεί με ιδιωτικά κριτήρια), είχαν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στο δημόσιο σε προσωποπαγείς θέσεις.

Επρόκειτο για μία ρύθμιση που είχε διαρκέσει λίγους μήνες και από την οποία είχαν ευνοηθεί δεκάδες νεοπροσληφθέντες στο Ντυνάν, οι οποίοι εν μία νυκτί έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς βέβαια να περάσουν από καμία άλλη διαδικασία! Διαβάστε ΕΔΩ για τις πολιτικές ισορροπίες: “Που στοχεύει η εξεταστική σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Ντυνάν! Όλο το παρασκήνιο”

Μετά το πόρισμα για το Ντυνάν όπως τονίζουν πηγές του HealthReport.gr η ειδική επιτροπή της Βουλής προτίθεται να δημοσιοποιήσει και το δικό της πόρισμα για τα φάρμακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φύλλο και φτερό οι προσλήψεις σε Ντυνάν-ΚΕΕΛΠΝΟ από την Εξεταστική Επιτροπή! Τι αναζητείται

Άδωνις στην Εξεταστική για την Υγεία: τι είπε για το Ερ.Ντυνάν! Ένταση και διαπληκτισμοί

Σχετικά Άρθρα

Back to top button