ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχονται κι άλλοι διοικητές σε νοσοκομεία της Αθήνας! Όλες οι πληροφορίες

Στα χέρια του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού– είναι όπως λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr– το τελικό «πράσινο φως» για να διορισθούν κι άλλοι διοικητές σε νοσοκομεία της Αττικής και ήδη έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Άλλωστε η Επιτροπή Αξιολόγησης έχει παραδώσει τη σύντομη λίστα με τους υποψηφίους για κάθε νοσοκομείο ξεχωριστά. Μια λίστα που περιλαμβάνει δύο πρόσωπα που ξεχώρισαν στη διαδικασία, τουλάχιστον κατά την Επιτροπή Αξιολόγησης.
Δείτε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο για τις σύντομες λίστες που έφθασαν στα χέρια του υπουργού Υγείας: «Διοικητές Νοσοκομείων: Έτοιμη η λίστα για τα νοσοκομεία της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο για τα νέα πρόσωπα»

νοσοκομεία .

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr ο υπουργός Υγείας τις τελευταίες ημέρες συναντά τους υποψηφίους, ώστε να κάνει την τελική επιλογή, παρότι ήδη έχει ελέγξει τα πρόσωπα με κάθε λεπτομέρεια και γνωρίζει ποιοι θα είναι οι …τυχεροί.

Η μάχη βέβαια είναι …αδυσώπητη καθώς γίνεται «πόλεμος» για μία θέση σε νοσοκομείο. Γεγονός που συνδυάζεται βέβαια και με την κρίση των τελευταίων ετών. Διαβάστε ΕΔΩ πόσοι ενδιαφέρθηκαν να γίνουν διοικητές νοσοκομείων: «Πόσοι θέλουν να γίνουν διοικητές νοσοκομείων! Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία»

Πάντως ήδη όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός έχει «ξεσκαρτάρει» τις σύντομες λίστες (short list) και έχει λάβει τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της Αττικής αλλά και κάποια της Περιφέρειας.

Ανδρέας Ξανθός υπουργός Υγείας

Και σ αυτή τη διαδικασία βέβαια δε λείπουν οι …πιέσεις από Κουμουνδούρου και Μαξίμου όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr.
Τα νέα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκαν νέοι Διοικητές Νοσοκομείων! Όλα τα ονόματα

Διοικητές Νοσοκομείων: Έτοιμη η λίστα για τα νοσοκομεία της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο για τα νέα πρόσωπα

Έρχονται και οι Βοηθοί Διοικητών Νοσοκομείων! Όλες οι λεπτομέρειες

Διοικητές Νοσοκομείων: Τι ρωτά στις συνεντεύξεις η Επιτροπή Αξιολόγησης! Όλοι οι διάλογοι

Άρχισαν οι συνεντεύξεις αξιολόγησης για τους διοικητές μεγάλων Νοσοκομείων της Αθήνας!

Έρχονται οι πρώτοι διοικητές των νοσοκομείων!

Π.Γιαννουλάτος αποκλειστικά στο HealthReport.gr: Πως θα διορίσουμε τους διοικητές στα Νοσοκομεία! Όλη η διαδικασία

Νέα πρόσωπα στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Διοικητών των Νοσοκομείων! Ποιοι αλλάζουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button