ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Έρχονται οι ηλεκτρονικές αξιολογήσεις και στο ΕΣΥ! Πως θα αξιολογούνται οι εργαζόμενοι

Η κυβέρνηση μετά από σχετική συμφωνία με τους δανειστές θα προχωρήσει από το 2018 σε ηλεκτρονικές αξιολογήσεις των εργαζομένων.

Άλλωστε την τελευταία φορά που επιχείρησε να αξιολογήσει τους εργαζόμενους οι περισσότεροι αρνήθηκαν παρότι είχε υπάρξει και σχετική τροπολογία για να αποφευχθεί το κύμα άρνησης.
Δείτε ΕΔΩ τι είχε γίνει με τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ αλλά και τους γιατρούς του ΠΕΔΥ που επρόκειτο να αξιολογηθούν: «Βράζουν οι γιατροί για την αξιολόγηση μετά την ψήφιση της τροπολογίας Γεροβασίλη! Δείτε το έγγραφο της αξιολόγησης»

Πλέον όμως μετά και το πράσινο φως των δανειστών που δόθηκε στη υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ηλεκτρονική.

Ειδικότερα από το νέο έτος η αξιολόγηση θα γίνεται αυτόματα μέσα από ένα σύστημα το οποίο θα δημιουργηθεί ενώ απομένουν λίγες ακόμη λεπτομέρειες.

Τα αποτελέσματα βέβαια θα κρίνουν και το επαγγελματικό μέλλον των εργαζομένων στο ΕΣΥ, όπως και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, καθώς θα συμπεριλαμβάνονται στον υπηρεσιακό τους φάκελο, ενώ θα παίξουν και βασικό ρόλο στην κινητικότητα.

Η αξιολόγηση θα γίνει στο πλαίσιο της στοχοθεσίας που έχει τεθεί ανά τμήμα ενώ στη συνέχεια θα ελέγχονται αυτόματα και οι εργαζόμενοι ανά τμήμα.

Κυβερνητικά στελέχη πάντως διαβεβαιώνουν στο HealthReport.gr ότι δεν θα υπάρχουν παρεμβάσεις και ο έλεγχος θα είναι αντικειμενικός αφού η αξιολόγηση θα γίνεται μέσα από το ψηφιακό οργανόγραμμα και με βάση την ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχίζει σταδιακά το «ξήλωμα» του αυτόνομου ΕΟΠΥΥ! Όλο το παρασκήνιο

Αλλάζει όλο το τοπίο στα φάρμακα με νέο νομοσχέδιο! Ποιος γίνεται ο ισχυρός «παίκτης»

Νέες ΤΟΜΥ με αυστηρό σύστημα παραπομπής! Πως θα βλέπουμε ειδικό γιατρό από το 2018

Μπάχαλο με τις εισφορές του ΤΣΑΥ για το 2016! Τι πρόβλημα δημιουργείται στους γιατρούς που οφείλουν

Παίρνουν πίσω την αξιολόγηση των γιατρών του ΠΕΔΥ! Όλες οι λεπτομέρειες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button