Ειδήσεις Υγείας

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Αρχική > Ειδήσεις Υγείας > Έφοδος του Ρουβίκωνα στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Έφοδο στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα. Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν από τον χώρο.

Σε ανακοίνωση, που δημοσίευσαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάνουν λόγο για δομές υγείας «οι οποίες νοσούν» και «παραπαίουν», με αποτέλεσμα οι ζωές απλών ανθρώπων να «κρέμονται σε μία κλωστή», ενώ καταγγέλλουν ότι το αντικαρκινικό νοσοκομείο «πρόκειται να πέσει θύμα των σχεδίων της “ελίτ” αφού θα προχωρήσει σε απολύσεις».

Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου

Στο μεταξύ η διοίκηση του νοσοκομείου δήλωσε ότι σήμερα (30/10/2019) και ώρα 12:05, ομάδα 9 περίπου ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο Γραφείο Διοικήσεως του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και επιτέθηκαν λεκτικά στην Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου, βιντεοσκοπώντας την, ενώ μετά από λίγο αποχώρησαν εκτοξεύοντας διάφορες απειλές σε βάρος προσώπων.

Το εν λόγω περιστατικό, πέραν του ότι προβληματίζει σοβαρά για αυθαίρετες ενέργειες ατόμων, σε βάρος προσώπων τα οποία προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα στο ευαίσθητο πεδίο της δημόσιας Υγείας, είναι απολύτως καταδικαστέο. Η οδός της βίας είναι αδιέξοδη, ολισθηρή και επικίνδυνη.

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close